Vervolgsessies LinkedIn

Op 19 oktober hebben we een eerste bijeenkomst gehad over het gebruik van LinkedIn voor je onderneming. Franck Fielemon die hierin gespecialiseerd is, heeft ons de eerste beginselen bijgebracht en dit smaakte naar meer. Hij heeft een duidelijke visie gebaseerd op veel ervaring met dit medium.  Er zijn inmiddels vervolgsessies ingepland, waarin we met zijn tips ook zelf aan de slag gaan. De eerste vervolgsessie heeft 11 januari jl. plaatsgevonden. De volgende sessies staan nog op de planning.

In deze sessies behandelen in principe de volgende deelaspecten:

16 februari / Netwerk uitbreiden, zoekfilters gebruiken en let’s connect bijdrage maken

23 maart / Beïnvloeden van je bereik, content delen en een betrokkenheidsbijdrage maken

Voor wie is dit interessant? Gebruik je Linkedin zakelijk of overweeg je dat te doen, dan helpen de sessies om LinkedIn en je tijd veel effectiever in te zetten. Ook degenen die al ruime ervaring met Linkedin hebben, ontdekten vorige keer dat ze bijvoorbeeld berichtjes niet op de beste manier opstelden en op de juiste manier plaatsten om veel bereik te genereren. Om dit te voorkomen moet je de spelregels van LinkedIn kennen en die kan Franck ons vertellen.

Heb je de eerste bijeenkomst gemist, dan kun je zeker meedoen en bijgepraat worden. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Meld je aan via info@ovbdleiden.nl.

donderdag 16 februari 2023
Inloop vanaf 17:30
17:30
- 21:00

Meer agenda items

No data was found