Verkennen van Vitaliteit

Tijdens deze bijeenkomst vertellen ondernemers Dorien Trommel en Judith Wiltenburg over de verschillende aspecten van vitaliteit. We vullen een vragenlijst in en maken een analyse van onze eigen vitaliteit. We sluiten af met een aanbod van ondernemers uit de buurt, op het gebied van bewegen, voeding, yoga, stresspreventie, mental coaching en nog meer. Ben je erbij, dan kun je tegen gereduceerd tarief hiervan gebruikmaken.

Judith Wiltenburg is ruim 10 jaar werkzaam als POH-GGZ coach en trainer en behandelt mensen met depressie, ADHD, burn-out, rouw, angst, stress en spanningsklachten onder andere door middel van cognitieve gedragstherapie. “Ik merk dat het juist de kleine stappen zijn die het verschil maken in de verandering. Wie zijn leefstijl verbetert, werkt aan zijn energie, zijn weerbaarheid, balans en motivatie.” 

Dorien Trommel is 30 jaar professioneel trainer en coach en begeleidt mensen zodat ze zo volledig mogelijk tot hun recht komen. “De coronaperiode heeft mij doen beseffen hoe belangrijk het is om te blijven bewegen, contact met mensen te onderhouden en structuur te hebben. Dit heeft mij vitaal gehouden, zowel fysiek als mentaal.”

Geïnteresseerd? Schrijf je vrijblijvend in.

Alle ondernemers van het Boerhaavedistrict – lid of geen lid – zijn van harte welkom. De bijeenkomsten zijn gratis. Wel graag voor 6 mei even inschrijven via info@ovbdleiden.nl.

woensdag 11 mei 2022
Inloop vanaf 19:00
19:30
- 21:30

De Nieuwe Energie, 3e Binnenvestgracht 23, Leiden

Alle ondernemers van het Boerhaavedistrict – lid of geen lid - zijn van harte welkom.

Meer agenda items

Algemene ledenvergadering

20 april 2022 - 18:30
Locatie: De Nieuwe Energie

Zeilen met de zeeverkenners van de Paulus

Juni 2022
Meer informatie volgt

Verbeteren van Vitaliteit

September 2022
Een manier waarop je je vitaliteit zowel mentaal, emotioneel als fysiek kunt verbeteren is beweging. Samen met de sportverenigingen uit de buurt hebben we een programma opgesteld waarin bewegen op verschillende niveaus centraal staat.

Versterken van Vitaliteit

November 2022
Hoe je je voelt, wordt beïnvloed door wat je eet. Wat voor jou nodig is, verschilt per persoon. Zeker in een tijd waarin voeding steeds verder af is gaan staan van wat de natuur leert, is het goed om een stapje terug te doen, en echt te kijken naar wat heb jij nodig om je vitaal te voelen.