Verbeteren van Vitaliteit

We verzamelen tussen 13.15 en 13.30 bij de gymzaal van het Visser ’t Hooft aan de Antonie Duycklaan 10H (naast de Leidse Houtschool). We starten daar bij Rob Szepesi van Tacoyo Nederland. Rob ontwikkelde allerlei aanpakken om vitaliteit in organisaties te vergroten op basis van het gedachtegoed van Tacoyo. Na zijn – korte – inleiding volgt een workshop waarbij we zelf kunnen ervaren hoe dat is.
Na een uurtje lopen we naar de boogschuttersvereniging Archery Events waar we de pijl en boog ter hand nemen. Voor boogschieten is absolute focus nodig, iets wat elke ondernemer kan gebruiken. We krijgen tijdens een clinic de beginselen van het boogschieten uitgelegd en natuurlijk kijken wie kampioen van de OVBD wordt.
Zo rond 16.00 uur maken we weer een kleine wandeling naar de tennisvereniging De Leidse Hout waar een borrel en hapjes op ons wachten. Voor wie nog wil, kan er ook een partijtje worden getennist. Rond 17.30 uur gaat de bar dicht.
Meldt je als ondernemer van het Boerhaavedistrict aan en dan is deelname gratis! Neem gerust een collega ondernemer mee als introducé. Laat weten dat je ook komt via Ondernemersvereniging Boerhaavedistrict.

 

zaterdag 24 september 2022
Inloop vanaf 13:15
13:15
- 17:30

Meer agenda items

Bijeenkomst met spreker en rondleiding BioPartner5 Gebouw

25 september 2024 - 19:30
Bijeenkomst met spreker en rondleiding BioPartner5 Gebouw